lördag 19 mars 2011

Solen lyser himlen är blå ?

Räknar ner timmarna tills det är slutjobbat för den här helgen.. Ska bli så skönt att få va ledig utan att ha tagit ledigt. Ibland är det bra skit att byta lite turer :)
Tanken är att vi ska elda massa skit idag och städa av lite på tomten...får väl se hur det blir med den saken. Man kanske kan elda fram våren på nåt sätt ? Det vore fantastiskt !
Jag vet att det finns dom som har det fruktansvärt runt om på klotet just nu, med kärnkraftsexplosioner, tsunamis, tokiga diktatorer etc...Därför kommer det här kanske låta aningens egocentriskt : men jag är så jävla less på den här snön nu !! Om det kommer mer...då gråter ja. Allt mitt vårpirr som hade kommit (för att stanna, trodde ja) är som bortblåst...igensnöat...Förbannelse !

fredag 18 mars 2011

Natt..snart morgon

Sitter här på jobbet och filosoferar...om ynka 3 timmar är det dags att åka hem och sussa. Natten har gått fort och det är skönt som fan. Kan ju lätt bli lite ensamt att sitta här när alla sover annars. Förövrigt så kan vi välkomna snön tillbaka (määäh!) , för det har snöat halva natten och det håller på än... Jag trodde verkligen våren va på väg nu...på riktigt !!

tisdag 15 mars 2011

I går va dag 2 av 5 på utbildningen i Neuropsykiatri...väldigt intressant, men herregud så segt att sitta och lyssna och "ta in" en hel dag !! Märker i hela kroppen att det är längesen man satt i skolbänken och va fokuserad...men som sagt, den är ju intressant och hon som håller i kursen är otroligt bra på att få allt att vara lättsamt och lättförståeligt istället för att bara mala på i termer.

Tänkte ja skulle passat på att ha sovmorgon i morse eftersom ja inte börjar förren 13.30 och Tuva är ju hos Martin... men näää...vaknade före 7 som vanligt ! Jag blir så trött på mej själv... Hur svårt kan det va att bara ligga kvar under täcket ??

lördag 12 mars 2011

God Morgon !

Hade en mysig kväll med fisgrynen igår. Dom somnade ganska skapligt och jag tänkte att jag skulle gjort detsamma..men det gick bara inte. Att det ska va så in i helvete svårt att sova själv ! Men, men ... lite sov ja i alla fall innan dom små liven vaknade.. och nu är klockan inte ens halv åtta och vi har hunnit med frukost, disken och tvätten. Alltid nåt positivt i alla fall :)
Så nu får vi väl bara vänta och se när den stora söta hör av sej så vi kan åka och hämta honom...på bara en kväll och natt saknar jag honom helt galet mycke...

fredag 11 mars 2011

Är våren verkligen på väg ?!

Den uppmärksamma har säkert upptäckt att här är alldeles rensat...Jag har vårstädat !
Vårkänslorna spritter i hela kroppen och jag vill inte se allt gammalt skit nu när hus och allt äntligen är sålt och klart och jag faktiskt på riktigt kan leva mitt liv precis så som JAG vill...därav vårrensningen även här på bloggen :)
I kväll ska hjärtat till kusinen med några andra pojkar och ... spela dator... jisses ! jag och dom små fisgrynen ska ha myskväll (INTE fredagsmys!) och äta mat och godis... pannbiff och potatismos va det visst beställt...fredagslyx så det förslår :)